Pravda je, že úplněk ve svém plném světle nebude v našich zeměpisných šířkách viděn, ale o to víc může být symbolem toho, že i to, co není vidět, působí. A silně.

Úplněk ve ŠTÍRU 7. května ve 12:45 – vlastně pravé poledne (plus mínus) posiluje nebo lépe řečeno podporuje naše citové tělo, emoční stránku – ta bude plně aktivována. Stejně jako intuice. Ale není se čeho bát, snad jedině strachu ze strachu. Ale když je člověk v bdělém uvědomování si svého citového života, pak je vše v naprostém pořádku. Budou to dobré chvíle pro důvěru ve vlastní duši.

Měsíc se bude nacházet ve 4. domě – takže vše, co souvisí s domovem, bude ovlivněno působením lunárních bytostí.

Domov není jen náš byt nebo dům, ale celá naše přirozenost, celá příroda, Vesmír…

A lunární bytosti? Jsou to prastaré bytosti sídlící na Měsíci, které pracují na tom, aby přijímaly veškeré vlivy z veškerého okolí, ze všech směrů. A pak? Vše, co přijmou, zase vysílají zpět. Lunární bytosti jsou jako malé děti, hravé, plné fantazie a přijímající jako houba veškeré vlivy ze svého okolí. Ach, jaká krása. Ale také odpovědnost, protože ruku na srdce? Co vysíláme do vesmíru? Jaké myšlenky, pocity, slova, činy? Inu, velká odpovědnost. Co lunární bytosti přijmou, tomu dovolují stékat zpět. Spravedlnost v plné kráse.

A v pravidelném rytmu přesunují svou lunární pozornost z jednoho domu do druhého.

V tomto májovém úplňku se jejich pozornost přenese do 4. domu, a pak vše, co souvisí s DOMOVEM v mnoha významech (viz odstavec výše) je ovlivněno fantazií, sněním, pocity, okamžitou náladou…

Úplněk bude v poledne, Slunce bude v plné síle, navíc je předpoklad, že bude jasno, takže v té době je možno nádherně a klidně a jasně přijímat i působení slunečních sil – to je ono naprosto jednoduché vědomé uvědomování. Za to se pořád a znovu přimlouvám. To není těžké, a myslím, že každý to umí, každý to více-méně dělá, ale jen tu a tam si uvědomit, že to děláme – to stačí. Z toho se celý Vesmír raduje. Postavení Slunce v tomto období přináší energie, které souvisí s tématem autority, moci, ale i odpovědnosti. Proto je více než moudré obrátit svou vědomou pozornost k vnitřní autoritě, k vnitřní moci a vnitřní odpovědnosti.

Co by vám odpověděla vaše duše, kdybyste se jí zeptali na svou vlastní moc? (že je nekonečně velká a mocná).

Co by vám odpověděla vaše duše, kdybyste se jí zeptali na svou vlastní autoritu? (že je nekonečně velká a mocná).

Co by vám odpověděla vaše duše, kdybyste se jí zeptali na svou vlastní odpovědnost? (že je nekonečně velká a mocná).

Takže  – čtvrteční úplněk je nádherná kombinace pro vědomé uvědomování si rovnováhy všech sil. Budou totiž ve velké rovnováze síly fantazie a kreativity se silami jasného myšlení (racionality). A určitě bude skvělé, když si uvědomíte sebe jako pevný bod v tomto nekonečném vesmíru zdánlivých nejistot, uvědomíte si svou odpovědnost za vše, co v sobě nosíte a co vysíláte ven a zároveň se oddáte laskavosti lunárních i slunečních sil. Protože tento úplněk dovolí snít ve velkém o svém pravém domovu.

Tolik stačí – víc není potřeba dodávat.

 

Přeji vám laskavé dny, plné světla.

Přidávám odkaz na Meditaci, pomáhající vědomému uvědomování a Májovou úplňkovou meditaci

 

Yvetta Ellerová / Yvell

V Beskydech 5. 5. 2020

 

 

Yvetta Ellerová – certifikovaná terapeutka – „ladička“ pozemského a andělského světa, která se celý život věnuje dětem, umění, andělům a vědomí.

Děti a umění jsou za-zrakem.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *